Shen´s Topografi: En Akupunktur Workshop

 

KÆRE AKUPUNKTUR KOLLEGA.

I forbindelse med den Master i Akupunktur, som jeg er i gang med på Northern College of Acupuncture i York, England, laver jeg nu en workshop for at evaluere et ”redskab”.

Redskabet er en slags spørgeskema, der beskriver vores kropslige og 3 dimensionale oplevelse af Shen og hvordan Patogene Faktorer (Emotioner, Klimatiske Faktorer og andet) kan indskrænke, definere og udvikle Shen.

Workshoppen bliver meget praktisk og sanselig med udforskning af Akupunkturprincipper og Indre Qigong – og selvom det drejer sig om afprøvning af mit spørgeskema, vil du kunne få stort personligt udbytte af aftenen, der bliver fuld af faglig udveksling, læring og balancering af din egen Shen J

Vi skal arbejde med Shen, emotioner og Qi.

Deltagere: Du skal være RAB godkendt akupunktør (ETCMA niveau er desværre endnu ikke veldefineret) – og mindst have arbejdet 1 år som akupunktør.
Tid: Torsdag d. 16 juni kl. 17.30 – 22.00 (Hvis du deltager, er vigtigt for mig, at du deltager i hele workshoppen! – vi slutter senest kl. 22)
Sted: oplyses, når du er tilmeldt (afhænger af deltagerantal)
Pris: 100 kr. til dækning af udgifter til aftensmad (sandwich) og lokale.

Hvis du har lyst til at være med i workshoppen, så kontakt mig på nedenstående kontaktinfo.

Jeg sender dig derefter en ”Deltager Information” og en ”Samtykke Erklæring”, som du skal returnere underskrevet til mig inden workshoppens start. (Det er sådan noget man skal på et studie)

Glæder mig til en spændende workshop

Joachim Hauser, AkupunkturHuset i Århus

Bülowsgade 16
8000 Århus, Danmark
(+45) 31526882
post@joachimhauser.dk
www.joachimhauser.dk
www.akupunkturhuset.net